5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΤΜΟ-ΛΕΙΨΟΙ-ΑΡΚΙΟΙ

5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΤΜΟ-ΛΕΙΨΟΙ-ΑΡΚΙΟΙ

Τοποθεσία

ΠΑΤΜΟ, ΛΕΙΨΟΙ, ΑΡΚΙΟΙ

Ημερομηνία:
04/09/2023
Τιμή
265€
4-8/9

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

1η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 13.30 μ.μ. μέσω Εθνικής Οδού Κιάτου – Κορίνθου όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Στη συνέχεια φθάνουμε Πειραιά, επιβίβαση στο καράβι, αναχώρηση στις 18.00 μ.μ. και άφιξη στο νησί της Πάτμου 02.10 π.μ. Φθάνοντας στο νησί θα πάμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την ξενάγηση του νησιού. Πρώτος μας σταθμός είναι το ιερό σπήλαιο της αποκαλύψεως όπου έγινε η συγγραφή του ιερού κειμένου της αποκαλύψεως του Ιωάννη. Ακολουθεί επίσκεψη στο Μοναστήρι του Ιωάννη του Θεολόγου το οποίο οικοδομήθηκε το 1088 μ. Χ. από τον όσιο Χριστοδούλου στα ερείπια του αρχαίου ναού της Αρτέμιδος. Εννέα αιώνες ιστορίας, τέχνης και λατρείας σας περιμένουν μέσα στα ψηλά τείχη. Κατόπιν θα επισκεφθούμε την Παναγία την Διασόζουσα και την Μονή της Ζωοδόχου Πηγής. Επόμενη στάση η πανέμορφη και γραφική παραλία του κάμπου όπου θα γευματίσουμε. Επιστροφή και ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα έχετε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στο λιμάνι της Πάτμου.

3η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό μας, προαιρετικά, αναχώρηση για Αρκιούς. Οι Αρκιοί ίσως είναι από τα λιγότερα διαφημισμένα νησιά της Ελλάδας, με μόνιμο πληθυσμό 40 μόνο κατοίκων. Η μεγαλύτερη απόλαυση αυτού του νησιού είναι η έλλειψη μαζικού τουρισμού! Θα παραμείνουμε στο νησί για μπάνιο και φαγητό. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό μας, προαιρετικά, αναχώρηση για το λιμάνι όπου θα πάρουμε το καραβάκι για να πάμε στους Λειψούς. Εκεί θα προσκυνήσουμε μια από τις πιο σπάνιες εικόνες της Παναγίας του Χάρου. Στη συνέχεια θα πάμε για φαγητό και για μπάνιο σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού και έπειτα θα αναχωρήσουμε για Πάτμο. Επιβίβαση στο πλοίο όπου αναχωρεί  23.59 π.μ. Διανυκτέρευση εν πλω. 

5η ΗΜΕΡΑ

Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά 08.10 π.μ. όπου και θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για Πάτρα με ενδιάμεση στάση για καφέ.

Λεπτομέρειες

Τιμή κατ’ άτομο:   265

Για μονόκλινο Επιβάρυνση: 55

 

Περιλαμβάνει:

 1. Μεταφορά με πούλμαν κλιματιζόμενο.
 2. 3 διανυκτερεύσεις στο Grikos Hotel με πρωινό. https://www.grikos.com/el/
 3. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιά-Πάτμο-Πειραιά (σε τουριστική θέση)
 4. Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
 5. Συνοδός του γραφείου μας.
 6. Οργάνωση-εξυπηρέτηση πελατών.
 

Δεν περιλαμβάνει:

 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Ο φόρος διαμονής.
 • Προαιρετική μονοήμερη εκδρομή στους Λειψούς.
 • Επιβάρυνση καμπίνας: ΑΒ2- Α4 : 80 ΕΥΡΩ (και για τις δύο διαδρομές)
 

Σημείωση:

 • Το πρόγραμμα δύναται να αλλάξει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.
 • Σε τυχόν αύξηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων θα υπάρχει αναπροσαρμογή στη τιμή.

Με την πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα του τουρισμού, των ταξιδιών και της φιλοξενίας κατέχουμε κυρίαρχη θέση στην ταξιδιωτική αγορά της πόλης και προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας στην Kavallieratos Tours θα βρείτε τα πιο ελκυστικά ταξιδιωτικά πακέτα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Άλλες Εκδρομές:

1ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΙΓΙΝΑ

  Πρόγραμμα Εκδρομής Αναχώρηση από το γραφείο μας 04: 00 π. μ. για Πειραιά. Μεσώ Εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου. Στάση στην Κόρινθο για καφέ.