5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΑΓΙΟ ΡΑΦΑΗΛ (ΓΥΡΟΣ ΛΕΣΒΟΥ)

5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΑΓΙΟ ΡΑΦΑΗΛ (ΓΥΡΟΣ ΛΕΣΒΟΥ)

Τοποθεσία

ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ημερομηνία:
26/08/2024
Τιμή
270€

26-30/8

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 15:οο μ.μ. για Πειραιά με ενδιάμεση στάση στην Κόρινθο. Φθάνουμε στον Πειραιά, και επιβιβαζόμαστε στο πλοίο που αναχωρεί 20:00 μ.μ. Άφιξη στο λιμάνι της Μυτιλήνης στις 07:00 π.μ. (Διανυκτέρευση εν πλω).

2η ΗΜΕΡΑ: Στη Μυτιλήνη επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν και μέσω παλιό λιμάνι – Παναγιούδα – Πάμφιλα φτάνουμε στον Άγιο Ραφαήλ όπου θα παραμείνουμε 2 ώρες για προσκύνημα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την I. Μονή Ταξιαρχών. Στάση για καφέ και στη συνέχεια φτάνουμε στην Πέτρα στο ξενοδοχείο για ξεκούραση, μπάνιο και φαγητό. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Μόλυβο και θα ανεβούμε στο κάστρο για καφεδάκι. Αργά το βραδάκι επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η ΗΜΕΡΑ:  Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για να επισκεφθούμε το  Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους.  Είναι γεωλογικό μουσείο που βρίσκεται στο χωριό Σίγρι , είναι κέντρο μελέτης, διαχείρισης και διατήρησης του απολιθωμένου δάσους της Λέσβου, ενώ συμβάλλει στην επιμόρφωση σχετικά με το χώρο.  Φεύγοντας από αυτό το τοπίο θα επισκεφθούμε την ιστορική πόλη Ερεσό. Μπάνιο και φαγητό, το απογευματάκι επίσκεψη στην Ι.Μ. Λειμώνος. Αργά το απόγευμα αναχωρούμε για διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

4η ΗΜΕΡΑ: Πριν αποχαιρετίσουμε αυτό το φανταστικό νησί του Ανατολικού Αιγαίου θα επισκεφθούμε την Καρύνη , την Αγιάσο και στη συνέχεια θα πάμε για φαγητό στη πόλη της Μυτιλήνης.  Αναχωρούμε στις 21.00 μ.μ. με το καράβι για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

5η ΗΜΕΡΑ: Στον Πειραιά θα είμαστε το πρωί. Θα μας περιμένει το πούλμαν να επιστρέψουμε στην Πάτρα με ενδιάμεση στάση στα Μέγαρα για καφέ.

Λεπτομέρειες

Τιμή κατ’ άτομο:   270

Τιμή μονόκλινου:  310

Περιλαμβάνει:

 1. Μεταφορά με πούλμαν κλιματιζόμενο Πάτρα-Μυτιλήνη-Πάτρα.
 2. 2 διανυκτερεύσεις στο Ilion Hotel στη Πέτρα με πρωινό.
 3. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιά-Μυτιλήνη-Πειραιά (σε τουριστική θέση)
 4. Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
 5. Συνοδός του γραφείου μας.
 6. Οργάνωση-εξυπηρέτηση πελατών.

Δεν περιλαμβάνει:

 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Ο φόρος διαμονής.
 • Επιβάρυνση καμπίνας: ΑΒ2: 90 ΕΥΡΩ // ΑΒ4: 80 ΕΥΡΩ (και για τις δύο διαδρομές)
 

Σημείωση:

 • Το πρόγραμμα δύναται να αλλάξει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.
 • Σε τυχόν αύξηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων θα υπάρχει αναπροσαρμογή στη τιμή.

Με την πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα του τουρισμού, των ταξιδιών και της φιλοξενίας κατέχουμε κυρίαρχη θέση στην ταξιδιωτική αγορά της πόλης και προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας στην Kavallieratos Tours θα βρείτε τα πιο ελκυστικά ταξιδιωτικά πακέτα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Άλλες Εκδρομές:

ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗ ΤΗΝΟ

  8/9  Αναλυτικό πρόγραμμα: Αναχώρηση από το γραφείο μας 02: 30 π. μ. για Κόρινθο. Μεσώ εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου οπού θα κάνουμε στάση για καφέ. Συνεχίζοντας την εκδρομή μας πηγαίνουμε Ραφήνα. Θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για Τήνο. Φθάνοντας στο νησί της Μεγαλόχαρης θα πάμε στην εκκλησία για προσκύνημα. Θα έχετε ελεύθερο χρόνο μέχρι τις 2.00 που θα συναντηθούμε στο λιμάνι για την άμεση

2ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗ ΤΗΝΟ

Αναχωρήσεις: 01-02/9 ,  22-23/9 & 28-29/9   Αναλυτικό πρόγραμμα: 1η ήμερα Αναχώρηση από το γραφείο μας 02: 00 π. μ. για Κόρινθο. Μεσώ εθνικής οδού

1ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΠΕΤΣΕΣ

Αναλυτικό πρόγραμμα: Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07,00 π.μ. για Κόρινθο. Μέσω Εθνικής Οδού Πατρών – Κορίνθου, θα κάνουμε στάση για καφέ. Συνεχίζουμε την

Παρακάλω συμπληρώστε τα στοιχεία της κράτησης