4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΣΧΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΣΧΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

Τοποθεσία

ΚΕΡΚΥΡΑ

Ημερομηνία:
03/05/2024
Τιμή
275€
3-6/5

 

1η ΗΜΕΡΑ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αναχώρηση από το γραφείο μας 05.30 π.μ. και μέσω Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου-Ιονίας Οδού- Άκτιο (υποθαλάσσια σήραγγα Πρέβεζας) όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Συνεχίζουμε την εκδρομή μας για Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο καράβι. Φθάνοντας στη Κέρκυρα, θα πάμε σε τοπική ταβέρνα να γευματίσουμε και στη συνέχεια στο ξενοδοχείο HOTEL PALOMA BLANCA στη περιοχή της Δασιάς. Ξεκούραση στα δωμάτια μαs. Το απόγευμα στις 18:00 μ.μ. θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν και θα πάμε στην πόλη για να παρακολουθήσουμε την περιφορά και την συνάντηση των επιταφίων της πόλης στην πλατεία Σπιανάδα. Το βράδυ στις 23:30 μ.μ. θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.

2η ΗΜΕΡΑ Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ

Μετά το πρωινό μας στις 08:00 π.μ. θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για να πάμε στη πόλη στην πλατεία Σπιανάδα όπου θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του επιταφίου και το σκήνωμα του Αγ. Σπυρίδωνα, με την παρουσία όλων των φιλαρμονικών μπαντών του νησιού. Μετά το τέλος της λιτανείας ,στις 11:00 περίπου γίνεται η Πρώτη Ανάσταση, και θα ακολουθήσει το παραδοσιακό σπάσιμο των σταμνών (μπότιδες). Ελεύθερος χρόνος στη πόλη για βόλτα και φαγητό. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ θα κάνουμε Ανάσταση στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής που βρίσκεται πλησίον του ξενοδοχείου μας, με βεγγαλικά και πυροτεχνήματα. Προαιρετικά, όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν Ανάσταση στη πλατεία Σπιανάδα. Μετά όλοι μαζί θα πάμε σε τοπική ταβέρνα για το Αναστάσιμο Δείπνο με ζωντανή μουσική, χορό και διασκέδαση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ

Μετά το πρωινό μας στις 09.30 π.μ. θα επισκεφθούμε την Παλαιοκαστρίτσα, επίσκεψη και προσκύνημα στην Ι.Μ. Παναγίας Παλαιοκαστρίτσας , παραμονή και ελεύθερος χρόνος για καφέ στη παραλία. Συνεχίζουμε για επίσκεψη και ξενάγηση σε ποτοποιία και παρασκευή << Κουμκουατ>>. Προς το μεσημέρι κατευθυνόμαστε προς τη Δασιά, σε τοπική ταβέρνα για το εορταστικό Πασχαλινό γεύμα, (διασκέδαση και χορός με ζωντανή μουσική.) Το απόγευμα θα πάμε για καφέ στο Κανόνι και θα επισκεφθούμε την Παναγία Βλαχέρνα. Ελεύθερος χρόνος στη πόλη. Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την πόλη της Κέρκυρας, βόλτα, καφέ, τελευταία ψώνια στη πόλη. Επιβίβαση στο πλοίο που αναχωρεί για Ηγουμενίτσα και φθάνοντας στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας θα κατευθυνθούμε προς το λιμάνι της Πρέβεζας για βόλτα, καφέ. Επιστροφή στην Πάτρα.

Λεπτομέρειες

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 275 ΕΥΡΩ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ :            320 ΕΥΡΩ

   

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

1) Πούλμαν κλιματιζόμενο.

2) Τα εισιτήρια των πλοίων Ηγουμενίτσας – Κέρκυρας με επιστροφή.

3) 3 διανυκτερεύσεις στο Paloma Blanca Hotel 3 *** στη Δασιά με πρωινό. https://www.palomablanca.gr/el

4] Αναστάσιμο Δείπνο Μ. Σάββατο σε τοπική ταβέρνα με ζωντανή μουσική.

5] Εορταστικό Πασχαλινό Γεύμα σε τοπική ταβέρνα με ζωντανή μουσική.

6) Ποτά – αναψυκτικά στα γεύματα.

7) Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας.

8) Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1. Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

2. Οτι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

3. Φόρος διαμονής.

 

Σημείωση:

· Οι επισκέψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους είναι προαιρετικές και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Το πρόγραμμα δύναται να αλλάξει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

· Σε τυχόν αύξηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων θα υπάρχει αναπροσαρμογή στη τιμή.

Με την πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα του τουρισμού, των ταξιδιών και της φιλοξενίας κατέχουμε κυρίαρχη θέση στην ταξιδιωτική αγορά της πόλης και προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας στην Kavallieratos Tours θα βρείτε τα πιο ελκυστικά ταξιδιωτικά πακέτα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Άλλες Εκδρομές:

1ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΠΕΤΣΕΣ

Αναλυτικό πρόγραμμα: Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07,00 π.μ. για Κόρινθο. Μέσω Εθνικής Οδού Πατρών – Κορίνθου, θα κάνουμε στάση για καφέ. Συνεχίζουμε την

1ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΖΑΚΥΝΘΟ F/B

Αναλυτικό πρόγραμμα: Αναχώρηση από το γραφείο μας για Κυλλήνη. Θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για Ζάκυνθο. Φθάνοντας στο νησί θα πάμε για προσκύνημα στον Άγιο Διονύσιο

Παρακάλω συμπληρώστε τα στοιχεία της κράτησης