4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΣΧΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΣΧΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

Τοποθεσία

ΚΕΡΚΥΡΑ

Ημερομηνία:
14/04/2023
Τιμή
260€

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ

14-17/4

1η ΗΜΕΡΑ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αναχώρηση από το γραφείο μας 05.30 π.μ. και μέσω Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου-Ιονίας Οδού- Αγρινίου-Αμφιλοχίας-Ιωαννίνων, στάση για καφέ. Συνεχίζουμε την εκδρομή μας για Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο καράβι που αναχωρεί στις 10.00 π.μ. Φθάνοντας στη Κέρκυρα θα πάμε σε τοπική ταβέρνα να γευματίσουμε και στη συνέχεια στο ξενοδοχείο HOTEL PALOMA BLANCA στη περιοχή της Δασιάς. Ξεκούραση στα δωμάτια μαs. Το απόγευμα στις 18:00 μ.μ. θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν και θα πάμε στην πόλη για να παρακολουθήσουμε την περιφορά και την συνάντηση των επιταφίων της πόλης στην πλατεία Σπιανάδα. Το βράδυ στις 23:30 μ.μ. θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.

2η ΗΜΕΡΑ Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ

Μετά το πρωινό μας στις 08:00 π.μ.  θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για να πάμε στη πόλη στην πλατεία Σπιανάδα όπου θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του επιταφίου και το σκήνωμα του Αγ. Σπυρίδωνα, με την παρουσία όλων των φιλαρμονικών μπαντών του νησιού. Μετά το τέλος της λιτανείας , στις 11:00 περίπου γίνεται η Πρώτη Ανάσταση, και θα ακολουθήσει το παραδοσιακό σπάσιμο των σταμνών (μπότιδες). Ελεύθερος χρόνος στη πόλη για βόλτα και φαγητό. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για επίσκεψη στο Αχίλλειο. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ θα κάνουμε Ανάσταση στη  Άνω Πλατεία (Σπιανάδα).  Όλα τα παράθυρα των μεγάλων εξαώροφων σπιτιών γύρω από την πλατεία ανοιχτά, με αναμμένα κεριά στα μπαλκόνια∙ χιλιάδες λαμπάδες∙ βεγγαλικά∙ πυροτεχνήματα και τυμπανοκρουσίες. Με το τέλος της Ανάστασης οι μπάντες τριγυρνούν στην πόλη παίζοντας εύθυμα εμβατήρια και ο κόσμος ακολουθεί τραγουδώντας. Μετά όλοι μαζί θα πάμε σε κεντρική ταβέρνα για το Αναστάσιμο Δείπνο πλησίον στη πλατεία Σπιανάδα.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ

Μετά το πρωινό μας στις 09.30 π.μ. θα επισκεφθούμε την Παλαιοκαστρίτσα, επίσκεψη και προσκύνημα στην Ι.Μ. Παναγίας Παλαιοκαστρίτσας , παραμονή και ελεύθερος χρόνος για καφέ στη παραλία. Συνεχίζουμε για επίσκεψη και ξενάγηση σε ποτοποιία και παρασκευή  << Κουμκουατ>>.  Προς το μεσημέρι κατευθυνόμαστε προς τη πόλη, σε ταβέρνα πλησίον στην πλατεία Σπιανάδα  για το εορταστικό Πασχαλινό γεύμα, ( διασκέδαση και χορός με ζωντανή μουσική.) Το απόγευμα θα πάμε για καφέ στο Κανόνι και θα επισκεφθούμε την Παναγία Βλαχέρνα. Ελεύθερος χρόνος στη πόλη. Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την πόλη της Κέρκυρας, βόλτα, καφέ, τελευταία ψώνια στη πόλη. Στις 13.30 θα επιβιβαστούμε στο πλοίο που αναχωρεί για Ηγουμενίτσα στις 14.00 μ.μ. Φθάνοντας στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας θα κατευθυνθούμε προς το λιμάνι της Πρέβεζας για βόλτα, καφέ και φαγητό. Επιστροφή στην Πάτρα.

Λεπτομέρειες

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ :    260  ΕΥΡΩ   

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ :               325  ΕΥΡΩ             

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

1) Πούλμαν πολυτελείας κλιματιζόμενο.

2) Τα εισιτήρια των πλοίων  Ηγουμενίτσας – Κέρκυρας με επιστροφή.

3) 3 διανυκτερεύσεις στο  Paloma Blanca  Hotel 3 ***  στη Δασιά με πρωινό.  https://www.palomablanca.gr/el

4] Αναστάσιμο Δείπνο Μ. Σάββατο  σε τοπική κεντρική ταβέρνα.

5] Εορταστικό Πασχαλινό Γεύμα σε τοπική κεντρική ταβέρνα με ζωντανή μουσική.

6) Αρχηγός – Συνοδός του γραφείου μας.

7) Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

   

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  1. Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.
  2. Οτι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  3. Φόρος διαμονής ( 1,5 Ευρώ/ανα άτομο/ διανυκτέρευση)
  4. Ποτά – αναψυκτικά στα γεύματα.
   

Σημείωση: 

  • Οι επισκέψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους είναι προαιρετικές και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.  Το πρόγραμμα δύναται να αλλάξει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.
  • Σε τυχόν αύξηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων θα υπάρχει αναπροσαρμογή στη τιμή.
 

Με την πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα του τουρισμού, των ταξιδιών και της φιλοξενίας κατέχουμε κυρίαρχη θέση στην ταξιδιωτική αγορά της πόλης και προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας στην Kavallieratos Tours θα βρείτε τα πιο ελκυστικά ταξιδιωτικά πακέτα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Άλλες Εκδρομές:

ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗ ΤΗΝΟ

Αναχωρήσεις:  6/8 &  27/8   Αναλυτικό πρόγραμμα: Αναχώρηση από το γραφείο μας 02: 00 π. μ. για Κόρινθο. Μεσώ εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου οπού θα κάνουμε στάση για καφέ. Συνεχίζοντας την εκδρομή μας πηγαίνουμε Ραφήνα. Θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για Τήνο. Φθάνοντας στο νησί της Μεγαλόχαρης θα πάμε στην εκκλησία για προσκύνημα. Θα έχετε ελεύθερο χρόνο μέχρι τις 2.00 που θα συναντηθούμε στο λιμάνι για

2ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗ ΤΗΝΟ

10-11/ 6   Αναλυτικό πρόγραμμα: 1η ήμερα Αναχώρηση από το γραφείο μας 02: 00 π. μ. για Κόρινθο. Μεσώ εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου όπου θα