4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΥΘΗΡΑ (ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ)

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΥΘΗΡΑ (ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ)

Τοποθεσία

ΚΥΘΗΡΑ

Ημερομηνία:
22/08/2024
Τιμή
265€

22-25/8

1η ημέρα

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 05.30 π.μ. και παίρνοντας το δρόμο Πατρών-Πύργου-Ζαχάρω, θα κάνουμε στάση για καφέ. Στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο για Καλό Νερό- Μεγαλόπολη- Σπάρτη, στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για Νεάπολη όπου θα πάρουμε το πλοίο για Κύθηρα που αναχωρεί στις 13.45 μ.μ. Φθάνοντας στο λιμάνι, Διακόφτι, κατευθυνόμαστε για το ξενοδοχείο μας στην περιοχή Αγίας Πελαγίας. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο, φαγητό και ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα

Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για να γνωρίσουμε τις μοναδικές ομορφιές των Κυθήρων και τοπία που εναλλάσσονται και γεµίζουν τα µάτια µε µοναδικές εικόνες. Αρχίζουμε τη γνωριµία µας µε το νησί ξεκινώντας από τα Μυρτίδια, όπου βρίσκεται η Μονή της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Εδώ µέσα στις µυρτιές που έδωσαν στην περιοχή το όνοµα της, βρέθηκε η θαυματουργή της εικόνα. Συνεχίζοντας τη µέρα µας και περνώντας από το Λιβάδι, μεγάλο κεφαλοχώρι µε το περίφηµο πέτρινο γεφύρι κτισµένο από την αρχή της Αγγλοκρατίας, φτάνουµε στη Χώρα (Κύθηρα), που τη χαρακτηρίζουν τα αρχοντικά και οι πανέµορφες κατοικίες των ευγενών και τη στολίζει η σιλουέτα του Ενετικού κάστρου. Χρόνος ελεύθερος. Καταλήγουµε στο Καψάλι επίνειο της Χώρας όπου θα μείνουμε για μπάνιο και φαγητό. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Ελεύθερος χρόνος. Ξεκούραση.

3η ημέρα

Μετά το πρωινό μας , αναχώρηση για να γνωρίσουμε και το υπόλοιπο νησί.  Πρώτη στάση, Μυλοπόταµος. Η πλατεία του Μυλοπόταµου µε το καμάρι, τον μικρό καταρράκτη της Φόνισσας και τη νεράιδα, το Λαγκάδι µε τους νερόµυλους, αποδεικνύουν πόσο απλόχερη στάθηκε η φύση στις οµορφιές του χωριού. Περνώντας από τον Ποταµό (το μεγαλύτερο χωριό του νησιού) που ονομάστηκε “Της κυράς το χωριό” όταν κτίστηκε εκεί ο ναός της Ιλαριώτισσας για να στεγάσει την εικόνα της Παναγίας µε το έντονο βλέµµα που λέγεται ότι την έφεραν από τα Ιεροσόλυμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για να απολαύσουμε το µπάνιο µας στην Αγία Πελαγία.  Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση µε τις ευκαιρίες που µας δίνει το νησί.

4η ημέρα

Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για το λιμάνι, Διακόφτι ,  όπου θα πάρουμε το καράβι για Νεάπολη που αναχωρεί στις 12.00 π.μ. Φθάνοντας στη Νεάπολη θα παραμείνουμε για φαγητό. Επιστροφή για Πάτρα μέσω Σπάρτης-Μεγαλόπολη-Καλό Νερό, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ.

Λεπτομέρειες

Τιμή κατ’ άτομο:   265€

Τιμή μονόκλινου: 340€

   

Περιλαμβάνει:

 1. Μεταφορά με πούλμαν κλιματιζόμενο Πάτρα- Κύθηρα – Πάτρα
 2. 3 διανυκτερεύσεις στο Vernardos hotel 3 *** στην Αγία Πελάγια με πρωινό. https://venardos-hotels.gr/
 3. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νεάπολη-Κύθηρα-Νεάπολη.
 4. Εκδρομές- περιηγήσεις βάση του προγράμματος.
 5. Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
 6. Συνοδός του γραφείου μας.
 7. Οργάνωση-εξυπηρέτηση πελατών.
   

Δεν περιλαμβάνει:

 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Ο φόρος διαμονής.
   

Σημείωση:

 • Το πρόγραμμα δύναται να αλλάξει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.
 • Σε τυχόν αύξηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων θα υπάρχει αναπροσαρμογή στη τιμή.

Με την πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα του τουρισμού, των ταξιδιών και της φιλοξενίας κατέχουμε κυρίαρχη θέση στην ταξιδιωτική αγορά της πόλης και προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας στην Kavallieratos Tours θα βρείτε τα πιο ελκυστικά ταξιδιωτικά πακέτα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Άλλες Εκδρομές:

ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗ ΤΗΝΟ

  8/9  Αναλυτικό πρόγραμμα: Αναχώρηση από το γραφείο μας 02: 30 π. μ. για Κόρινθο. Μεσώ εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου οπού θα κάνουμε στάση για καφέ. Συνεχίζοντας την εκδρομή μας πηγαίνουμε Ραφήνα. Θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για Τήνο. Φθάνοντας στο νησί της Μεγαλόχαρης θα πάμε στην εκκλησία για προσκύνημα. Θα έχετε ελεύθερο χρόνο μέχρι τις 2.00 που θα συναντηθούμε στο λιμάνι για την άμεση

2ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗ ΤΗΝΟ

Αναχωρήσεις: 01-02/9 ,  22-23/9 & 28-29/9   Αναλυτικό πρόγραμμα: 1η ήμερα Αναχώρηση από το γραφείο μας 02: 00 π. μ. για Κόρινθο. Μεσώ εθνικής οδού

1ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΠΕΤΣΕΣ

Αναλυτικό πρόγραμμα: Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07,00 π.μ. για Κόρινθο. Μέσω Εθνικής Οδού Πατρών – Κορίνθου, θα κάνουμε στάση για καφέ. Συνεχίζουμε την

Παρακάλω συμπληρώστε τα στοιχεία της κράτησης