3ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗ ΤΗΝΟ (ΕΟΡΤΗ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ)

3ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗ ΤΗΝΟ (ΕΟΡΤΗ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ)

Τοποθεσία

ΤΗΝΟΣ

Ημερομηνία:
14/08/2023
Τιμή
165€

14-16/8

Αναλυτικό πρόγραμμα:

ήμερα
Αναχώρηση από το γραφείο μας 02: 00 π. μ. για Κόρινθο. Μεσώ εθνικής οδού Πατρών Κορίνθου όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Συνεχίζοντας την εκδρομή μας πηγαίνουμε Ραφήνα. Θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για Τήνο. Φθάνοντας στο νησί της Μεγαλόχαρης θα πάμε στο ξενοδοχείο και θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα και ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την Αγιά Πελαγία με πούλμαν. Το βράδυ πανηγυρικός εσπερινός στη Μεγαλόχαρη. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

ήμερα
Το πρωί θα θα παρακολουθήσουμε την πανηγυρική θεία λειτουργιά και την μεταφορά της Εικόνας. Μετά το τέλος, προαιρετικά, μπορούμε να επισκεφθούμε τα όμορφα χωριά του νησιού, να φθάσουμε μέχρι Πύργο, Πάνορμο για μπάνιο και φαγητό. Διαφορετικά έχετε ελεύθερο χρόνο.

ήμερα
Έχετε ελεύθερο το πρωινό σας έως το μεσημέρι όπου θα συναντηθούμε στο λιμάνι, εκεί που μας έχει υποδείξει η αρχηγός του γραφείου, για να πάρουμε το πλοίο για Ραφήνα. Φθάνοντας θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για Πάτρα με μια ενδιάμεση στάση. Άφιξη το βράδυ στη Πάτρα. 

Λεπτομέρειες

Τιμή κατ’ άτομο: 165€ Διαν/ση σε κεντρική Πανσιόν χωρίς πρωινό.

Τιμή κατ’ άτομο: 180€ Διαν/ση σε κεντρικό Ξενοδοχείο Πανσιόν με πρωινό.

Για μονόκλινο Επιβάρυνση: 60

 

Περιλαμβάνει:

  1. Μεταφορά με πούλμαν κλιματιζόμενο Πάτρα-Ραφήνα-Πάτρα.
  2. 2 διανυκτερεύσεις βάση της επιλογή σας.
  3. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα-Τήνο-Ραφήνα.
  4. Συνοδός του γραφείου μας.
  5. Οργάνωση-εξυπηρέτηση πελατών.
 

Δεν περιλαμβάνει:

  • Οτι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 

Σημείωση:

  • Το πρόγραμμα δύναται να αλλάξει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.
  • Σε τυχόν αύξηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων θα υπάρχει αναπροσαρμογή στη τιμή.

Με την πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα του τουρισμού, των ταξιδιών και της φιλοξενίας κατέχουμε κυρίαρχη θέση στην ταξιδιωτική αγορά της πόλης και προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας στην Kavallieratos Tours θα βρείτε τα πιο ελκυστικά ταξιδιωτικά πακέτα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Άλλες Εκδρομές:

ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗ ΤΗΝΟ

Αναχωρήσεις: 02/7  &  22/7    Αναλυτικό πρόγραμμα: Αναχώρηση από το γραφείο μας 02: 00 π. μ. για Κόρινθο. Μεσώ εθνικής οδού Πατρών- Κορίνθου όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Συνεχίζοντας την εκδρομή μας πηγαίνουμε Ραφήνα. Θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για Τήνο. Φθάνοντας στο νησί της Μεγαλόχαρης θα πάμε στην εκκλησία για προσκύνημα. Θα έχετε ελεύθερο χρόνο μέχρι τις 2.00 που θα συναντηθούμε στο