3ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗ ΤΗΝΟ (ΑΓΙΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑΣ)

3ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗ ΤΗΝΟ (ΑΓΙΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑΣ)

Τοποθεσία

ΤΗΝΟΣ

Ημερομηνία:
22/07/2023
Τιμή
165€

22-24/7

Αναλυτικό πρόγραμμα:

ήμερα
Αναχώρηση από το γραφείο μας 02: 00 π. μ. για Κόρινθο. Μεσώ εθνικής οδού Πατρών Κορίνθου οπού θα κάνουμε στάση για καφέ. Συνεχίζοντας την εκδρομή μας πηγαίνουμε Ραφήνα. Θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για Τήνο. Φθάνοντας στο νησί της Μεγαλόχαρης θα πάμε στο ξενοδοχείο και θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα και ξεκούραση. Το απόγευμα, προαιρετικά, θα επισκεφθούμε την Αγιά Πελαγία με πούλμαν.  

ήμερα
Το πρωί ,προαιρετικά, θα παρακολουθήσουμε την θεία λειτουργία. Μετά το τέλος, προαιρετικά μπορούμε να επισκεφθούμε τα όμορφα χωριά του νησιού, να φθάσουμε μέχρι Πύργο. Πάνορμο για μπάνιο και φαγητό. Διαφορετικά έχετε ελεύθερο χρόνο. Το απόγευμα όσοι επιθυμούν μπορούν να ακολουθήσουν το κατέβασμα της Εικόνας στη Χώρα. Πανηγυρικός εορτασμός. Διανυκτέρευση.

ήμερα
Έχετε ελεύθερο το πρωινό σας έως το μεσημέρι οπού θα συναντηθούμε στο λιμάνι, εκεί που μας έχει υποδείξει η αρχηγός του γραφείου, για να πάρουμε το πλοίο για Ραφήνα. Φθάνοντας θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για Πάτρα με  μια ενδιάμεση στάση. Άφιξη στη Πάτρα το βράδυ.

Λεπτομέρειες

Τιμή κατ’ άτομο: 165€ Διαν/ση σε κεντρική Πανσιόν χωρίς πρωινό.

Τιμή κατ’ άτομο: 180€ Διαν/ση σε κεντρικό ΞενοδοχείοΠανσιόν με πρωινό.

Για μονόκλινο Επιβάρυνση: 60

 

Περιλαμβάνει:

  1. Μεταφορά με πούλμαν κλιματιζόμενο Πάτρα-Ραφήνα-Πάτρα.
  2. 2 διανυκτερεύσεις βάση της επιλογή σας.
  3. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα-Τήνο-Ραφήνα.
  4. Συνοδός του γραφείου μας.
  5. Οργάνωση-εξυπηρέτηση πελατών.
 

Δεν περιλαμβάνει:

  • Οτι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 

Σημείωση:

  • Το πρόγραμμα δύναται να αλλάξει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.
  • Σε τυχόν αύξηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων θα υπάρχει αναπροσαρμογή στη τιμή.
 

Με την πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα του τουρισμού, των ταξιδιών και της φιλοξενίας κατέχουμε κυρίαρχη θέση στην ταξιδιωτική αγορά της πόλης και προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας στην Kavallieratos Tours θα βρείτε τα πιο ελκυστικά ταξιδιωτικά πακέτα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Άλλες Εκδρομές:

1ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΙΓΙΝΑ

  Πρόγραμμα Εκδρομής Αναχώρηση από το γραφείο μας 04: 00 π. μ. για Πειραιά. Μεσώ Εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου. Στάση στην Κόρινθο για καφέ.