3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΒΟΛΟ-ΠΗΛΙΟ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΒΟΛΟ-ΠΗΛΙΟ

Τοποθεσία
Ημερομηνία:
29/04/2023
Τιμή
150€

29/4-1/5

 

1η ΗΜΕΡΑ 
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:30 π.μ. μέσω Ρίου – Αντιρρίου – Ιτέας – Μπράλου – Λαμίας όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Συνεχίζουμε μέσω Εθνικής Οδού Λαμίας – Βόλου – Λάρισας όπου θα τακτοποιήσουμε τις  αποσκευές μας στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ                                                                                               .
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για Τρίκαλα-Καλαμπάκα-Μετέωρα όπου θα επισκεφθούμε την Ι.Μ. Μεταμορφώσεως –Ι.Μ. Βαρλαάμ και την Ι.Μ. Αγ. Στεφάνου.  Το μεσημέρι θα πάμε στα Τρίκαλα, ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό.  Αργά το απόγευμα επιστροφή στη Λάρισα. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.


3η ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για Βόλο όπου θα επισκεφθούμε τα χωριά Πορταριά, Μακρυνίτσα και Χάνια όπου θα παραμείνουμε για γεύμα.  Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στη πόλη.  Κατά τις 16.00 μ.μ. αναχώρηση για Πάτρα μέσω Μπράλου με ενδιάμεση στάση.

Λεπτομέρειες

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ                 150,00 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ                  245,00 ΕΥΡΩ

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ (4 -11 ΕΤΩΝ )      50% ΕΚΠΤΩΣΗ { ΣΕ 3 ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ }

   

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  1. Πούλμαν πολυτελείας κλιματιζόμενο.
  2. Μεταφορές-περιηγήσεις βάση προγράμματος.
  3. 2 διανυκτερεύσεις στο κεντρικό Grand Hotel  3*** στη Λάρισα.  http://grandhotel.focusgreece.gr/
  4. Πρωινά – μπουφέ.
  5. Συνοδός του γραφείου μας.
  6. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
       

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  1. Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  2. Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
  3. Φόρος διαμονής  1,5 ευρώ/διανυκτέρευση/δωμάτιο.
 

Με την πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα του τουρισμού, των ταξιδιών και της φιλοξενίας κατέχουμε κυρίαρχη θέση στην ταξιδιωτική αγορά της πόλης και προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας στην Kavallieratos Tours θα βρείτε τα πιο ελκυστικά ταξιδιωτικά πακέτα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Άλλες Εκδρομές:

ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗ ΤΗΝΟ

Αναχωρήσεις:  6/8 &  27/8   Αναλυτικό πρόγραμμα: Αναχώρηση από το γραφείο μας 02: 00 π. μ. για Κόρινθο. Μεσώ εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου οπού θα κάνουμε στάση για καφέ. Συνεχίζοντας την εκδρομή μας πηγαίνουμε Ραφήνα. Θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για Τήνο. Φθάνοντας στο νησί της Μεγαλόχαρης θα πάμε στην εκκλησία για προσκύνημα. Θα έχετε ελεύθερο χρόνο μέχρι τις 2.00 που θα συναντηθούμε στο λιμάνι για

2ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗ ΤΗΝΟ

10-11/ 6   Αναλυτικό πρόγραμμα: 1η ήμερα Αναχώρηση από το γραφείο μας 02: 00 π. μ. για Κόρινθο. Μεσώ εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου όπου θα