3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ- Ι. Μ. ΣΟΥΜΕΛΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ- Ι. Μ. ΣΟΥΜΕΛΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Τοποθεσία
Ημερομηνία:
03/06/2023
Τιμή
140€

3-5/6

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

1η ΗΜΕΡΑ  
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:00 π.μ. μέσω Ρίου – Αντιρρίου – Ιονία Οδό όπου θα κάνουμε στάση για καφέ στο ύψος των Ιωαννίνων. Συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας Οδού Ιωαννίνων  – Βέροια,  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό μας,  αναχώρηση για τα Λουτρά Πόζαρ όπου θα καθίσουμε για καφέ και φαγητό και όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν το ιαματικό τους λουτρό. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στη Βέροια. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ 
Μετά το πρωινό μας,  αναχώρηση για Ι.Μ. Σουμελά όπου θα σταματήσουμε για προσκύνημα. Συνεχίζουμε για Γιάννενα όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και φαγητό. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για Πάτρα με ενδιάμεση στάση.

 

Λεπτομέρειες

Τιμή κατ’ άτομο:  140

Για μονόκλινο Επιβάρυνση: 180

 

Περιλαμβάνει:

  1. Μεταφορά με πούλμαν κλιματιζόμενο.
  2. 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*** στη Βέροια.
  3. Συνοδός του γραφείου μας.
  4. Οργάνωση-εξυπηρέτηση πελατών.
 

Δεν περιλαμβάνει:

  • Οτι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 

Σημείωση:

  • Το πρόγραμμα δύναται να αλλάξει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Με την πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα του τουρισμού, των ταξιδιών και της φιλοξενίας κατέχουμε κυρίαρχη θέση στην ταξιδιωτική αγορά της πόλης και προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας στην Kavallieratos Tours θα βρείτε τα πιο ελκυστικά ταξιδιωτικά πακέτα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Άλλες Εκδρομές:

1ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΙΓΙΝΑ

  Πρόγραμμα Εκδρομής Αναχώρηση από το γραφείο μας 04: 00 π. μ. για Πειραιά. Μεσώ Εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου. Στάση στην Κόρινθο για καφέ.