1ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΙΓΙΝΑ – ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟ F/Β

1ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΙΓΙΝΑ – ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟ F/Β

Τοποθεσία

Αίγινα

Ημερομηνία:
04/06/2023
Τιμή
45€

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

Αναχώρηση από το γραφείο μας 04: 00 π. μ. για Πειραιά. Μεσώ Εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου. Στάση στην Κόρινθο για καφέ. Στις 08: 00 θα επιβιβαστούμε στο πλοίο Πειραιά – Αίγινα και άφιξη στο νησί 09: 30 π. μ. Προσκύνημα στον Άγιο Νεκτάριο και αναχώρηση στις 12.00 μ.μ.  για Αγιά Μαρίνα. Μπάνιο – Φαγητό σε ταβέρνα της περιοχής. Αναχώρηση για την Αίγινα 14: 45μ. μ. για βόλτα και ψώνια. Χρόνος Ελεύθερος και επιβίβαση στο πλοίο 15: 35μ. μ. οπού αναχωρεί για Πειραιά 16: 00μ. μ. και άφιξη Πειραιά 17: 30μ. μ. Επιβίβαση στο πούλμαν για επιστροφή Πάτρα με ενδιάμεση στάση για καφέ στην Κόρινθο.

Λεπτομέρειες

 

Τιμή κατ άτομο: 45€

 

Στην τιμή περιλαμβάνεται:

1) Πούλμαν Πάτρα Πειραιά Αίγινα Πάτρα

2) Εισιτήρια Πλοίων Πειραιά Αίγινα Πειραιά σε τουριστική θέση.

3) Συνοδός του γραφείου μας.

     

Δεν περιλαμβάνεται:

  1. Οτι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Με την πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα του τουρισμού, των ταξιδιών και της φιλοξενίας κατέχουμε κυρίαρχη θέση στην ταξιδιωτική αγορά της πόλης και προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας στην Kavallieratos Tours θα βρείτε τα πιο ελκυστικά ταξιδιωτικά πακέτα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Άλλες Εκδρομές:

1ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΙΓΙΝΑ

  Πρόγραμμα Εκδρομής Αναχώρηση από το γραφείο μας 04: 00 π. μ. για Πειραιά. Μεσώ Εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου. Στάση στην Κόρινθο για καφέ.