29/11/2023 5:52 ΜΜ

Μιλάνο – Λίμνες Β. Ιταλίας – Τορίνο 5ημ.

Μιλάνο – Λίμνες Β. Ιταλίας – Τορίνο 5ημ.

Τοποθεσία

Κόμο, Λουγκάνο, Τορίνο, Μπέργκαμο, Μιλάνο

Ημερομηνία:
22/12/2023
Τιμή
585€

Αναχωρήσεις : 22, 23, 29 & 30 Δεκεμβρίου ’23

 

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, το Μιλάνο. Πρώτη γνώση με την πόλη του Μιλάνου. Το Μιλάνο αποτελεί το βιομηχανικό, εμπορικό και οικονομικό κέντρο της Ιταλίας. Εδώ στεγάζουν τα γραφεία τους μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, τράπεζες. Πανοραμική περιήγηση και στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στην πόλη του Μιλάνου για να απολαύσουμε τον καφέ μας και τη βόλτα μας στην πόλη. Στη συνέχεια, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΜΙΛΑΝΟ (ξεναγηση πόλης- Χριστουγεννιάτικες αγορές)

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα γνωρίσουμε το Μιλάνο. Θα δούμε το κάστρο της Σφόρτσας, την Πιάτσα ντελ Ντουόμο που είναι η κεντρική πλατεία της πόλης και πήρε το όνομά της από το επιβλητικό καθεδρικό ναό του Μιλάνου. Ο εντυπωσιακός Καθεδρικός του Μιλάνου (Ντουόμο ντι Μιλάνο) είναι η έδρα του αρχιεπίσκοπου της πόλης και θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους Καθεδρικούς Ναούς παγκοσμίως. Θα έχουμε τη Γκαλερία Βιτόριο Εμμανουέλε Β’, που πήρε το όνομά της από τον πρώτο βασιλιά της ενωμένης Ιταλίας. Το κτίριο αποτελείται από δύο γυαλίνες θολωτές στοές και συνδέει τις πλατείες Πιάτσα ντελ Ντουόμο με την Πιάτσα Ντελά Σκάλα. Η Όπερα Λα Σκάλα ή αλλιώς η Σκάλα του Μιλάνου, είναι ένα από τα πιο γνωστά θέατρα του κόσμου και πήρε το όνομα της από την εκκλησία που βρισκόταν στην ίδια θέση, την Αγία Μαρία della Scala.Ελεύθερος χρόνος στην αγορά του Μιλάνου για καφέ και βόλτα στη Χριστουγεννιάτικη αγορά. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μιλάνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΜΙΛΑΝΟ – ΚΟΜΟ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το μαγευτικό Κόμο, το οποίο είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ξεχωριστές πόλεις της Βόρειας Ιταλίας και αποτελεί ένα πολυτελές προάστιο του Μιλάνου, που προσφέρει χαλάρωση και αναψυχή. Θα περπατήσουμε στο ιστορικό του κέντρου και θα κάνουμε το καταπράσινο τοπίο που καθρέφτεται στα νερά της λίμνης Κόμο. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Ελβετία. Η Υπέροχα Τοπία μας οδηγεί στο Λουγκάνο, στην πόλη που χτυπά με την ακρίβεια ελβετικού ρολογιού και είναι χτισμένη επάνω στην ομώνυμη λίμνη. Η ομορφιά της δεν οφείλεται μόνο στη φύση, αλλά κυρίως στους κατοίκους της, που έχουν φροντίσει να τη διατηρούν τόσο παραδοσιακή όσο και σύγχρονη. Σύντομη περιήγηση και βόλτα στην παραλία της λίμνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μιλάνο . Διανυκτέρευση

4η μέρα: ΜΙΛΑΝΟ – ΤΟΡΙΝΟ (ξεναγηση )

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της επαρχίας του Παιδομοντού, το ξεχωριστό Τορίνο. Θα περπατήσουμε στην ιστορική piazza Castello, όπου θεωρείται το ιστορικό κέντρο της πόλης και θα κάνουμε το palazzo Madame και το teatro Regio, μια από τις σημαντικότερες όπερες της Ιταλίας. Συνεχίζοντας τη βόλτα μας, θα συναντήσουμε το κτήριο ορόσημο της πόλης το Mole Antonelliana, που πήρε το όνομά του από τον αρχιτέκτονά του, Alessandro Antonelli και σήμερα στεγάζει το εθνικό μουσείο κινηματογράφου του Τορίνο. H ημέρα θα γεμίσει με εικόνες και χρώματα, αφού διασχίσουμε την Via Po και καταλήξαμε στη γραφική piazza Vittorio Veneto. Θα έχουμε χρόνο να δοκιμάσουμε τοπικές γεύσεις και να απολαύσουμε ένα τορινέζικο aperitivo χαζεύοντας τον ποταμό Πάδο και τις Ελβετικές Άλπεις στο βορρά. Επιστροφή στο Μιλάνο και στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΜΙΛΑΝΟ – ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το Μπέργκαμο μία πόλη με δύο όψεις. Η πόλη κάτω μοντέρνα, με εντυπωσιακές πλατείες , ενδιαφέροντα ιστορικά κτίρια , και η Άνω πόλη μεσαιωνική αλλά και αριστοκρατική που περικλείεται από καλοδιατηρημένα τείχη με λιθόστρωτα σοκάκια. Την Άνω πόλη θα επισκεπτόμαστε το γραφικό οδοντωτό τρενάκι(έξοδα εξ ιδίων) και θα έχουμε μαγευτική θέα όλη της πόλης από το Κάστρο Σαν Βιτζίλιο. Στη συνέχεια, μεταφορά στο αεροδρόμιο του Μιλάνου για την πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.

Λεπτομέρειες

Για τις αναχωρήσεις 22,23/12

                                             Early booking         Κανονική τιμή

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο                                        585€                                 635€

Τιμή σε μονόκλινο                                                       745€                                 795€

Τιμή παιδικού                                                               535€                                 585€

Φόροι αεροδρομίων & ξενοδοχεία                           215€                                 215€

Για τις αναχωρήσεις 29,30/12

                                            Early booking          Κανονική τιμή

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο                                        635€                                685€

Τιμή σε μονόκλινο                                                       795€                                845€

Τιμή παιδικού                                                               585€                                635€

Φόροι αεροδρομίων & ξενοδοχεία                           215€                               215€

Περιλαμβάνονται:

· Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Μιλάνο – Αθήνα με την Sky Express.

· Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

· Διαμονή στο επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* (Hotel Una Scandinavia 4*) στο Μιλάνο.

· Πρωινό μπουφέ καθημερινά.

· Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.

· Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.

· Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.

· Φ.Π.Α.

· Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.

· Μια βαλίτσα μέχρι 20 κιλά.

Δεν περιλαμβάνονται:

· Φόροι αεροδρομίων & δημοτικοί φόροι ξενοδοχεία (215€).

· Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου χρειάζεται.

· Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

· Σημείο ελέγχου (25€) .

· Προαιρετική ασφάλεια covid 20€.

Πτήσεις

Αναχώρηση: Αθήνα – Μιλάνο 13.00 – 14.35

Επιστροφή: Μιλάνο – Αθήνα 15.35 – 19:0

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

1. Διαφοροποίηση στη ροή – σειρά των επισκέψεων του προγράμματος, ενδέχεται να πραγματοποιηθεί, χωρίς να παραλειφθεί καμία επίσκεψη.

2. Για τους επιβάτες που ταξιδεύουν με τη Sky Express και επιθυμούν να προσθέσουν πτήσεις στο εσωτερικό, το επιπλέον κόστος είναι από +90€/άτομο, πάντα ανάλογα με την ποσότητα.

3. Οι Χριστουγεννιάτικες αγορές τις αναχωρήσεις 22 & 23 Δεκεμβρίου.

Με την πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα του τουρισμού, των ταξιδιών και της φιλοξενίας κατέχουμε κυρίαρχη θέση στην ταξιδιωτική αγορά της πόλης και προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας στην Kavallieratos Tours θα βρείτε τα πιο ελκυστικά ταξιδιωτικά πακέτα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Άλλες Εκδρομές:

Παρακάλω συμπληρώστε τα στοιχεία της κράτησης